Новости Днепра: Статьи

ТОП-5 словесних настільних ігор для компанії від Memo Games

ТОП-5 словесних настільних ігор для компанії від Memo Games

30 сентября 2024, 16:33Культура и развлечения

Набридли старі, всім відомі, ігри? Шукаєте нові словесні ігри для компанії, які допоможуть вам провести час цікаво та незабутньо? Розваги від Memo Games можуть стати чудовим вибором!


Бутерброд

"Бутерброд" – це гра, яка точно стане окрасою будь-якої вечірки чи сімейного вечора. У коробці ви знайдете 90 карток з різними інгредієнтами, з яких доведеться складати найбільш неймовірні та веселі комбінації, щоб створити найкрутіший бутерброд.

Щоб перемогти, вам потрібно зібрати найбільший бутерброд, а для цього потрібно буде поєднувати інгредієнти, які часом важко уявити разом. Серед інгредієнтів можуть бути навіть досить незвичні речі – наприклад, морозиво з оселедцем чи використана жуйка.

Кожен інгредієнт має свій бал, що додається або віднімається від вашого бутерброда. Це означає, що вам доведеться вигадувати власну стратегію, щоби не тільки збирати, але й захищати свій бутерброд від можливих негативних карток суперників.


Дебати

Гра для тих, хто не боїться викликів і хоче розвинути навички ораторського мистецтва та критичного мислення. Вам потрібно довести друзям та рідним, що ви здатні виграти будь-яку суперечку, навіть найабсурднішу. Хто сказав, що вам не під силу переконати інших у тому, що вакцини містять мікрочипи, які дозволяють стежити за вами? Тепер це ваш шанс проявити себе як справжнього майстра слова та логіки.

У цій грі кожен гравець стає "політиком", який має обґрунтувати свою позицію на задану тему, незалежно від її абсурдності. Це чудова можливість відточити свої навички переконання, розвинути впевненість у собі та, звісно ж, провести час із друзями весело і невимушено.


Кіномани

Якщо ви – кіноман і не пропускаєте жодної цікавої стрічки, то гра "Кіномани" створена саме для вас! У коробці ви знайдете картки з фрагментами з фільмів, а також зображення акторів. Ваше завдання – вгадати якнайбільше кінострічок та показати свої знання у світі кіно.

Ця гра підходить для будь-яких зібрань: дружніх вечорів, сімейних зустрічей чи навіть корпоративних подій. Вона дозволяє поринути у світ улюблених фільмів і водночас весело провести час у компанії. "Кіномани" не просто оживляють спогади про старі добрі хіти – ця гра викликає справжній азарт серед учасників, особливо коли справа доходить до найбільш запеклих суперечок щодо назви фільму або його режисера.


Нерозкриті Cправи #1

Перша детективна гра-розслідування в Україні, яка дарує вам можливість стати справжньою командою детективів. Якщо вам подобаються загадки, таємниці та детективні історії, ця гра стане для вас справжнім викликом.

Рівень складності – 5 із 10, тож вона підійде як новачкам у детективних розслідуваннях, так і досвідченим шанувальникам жанру. У грі можуть брати участь від 2 до 8 гравців, що робить її ідеальною для компанії, яка хоче провести вечір у напруженій атмосфері розслідування. У грі понад 50 документів слідства, що дозволяє вам повністю зануритися в атмосферу загадки і відчути себе частиною справжньої кримінальної історії. Тривалість гри варіюється від 2 до 5 годин, але не хвилюйтеся – цей час промайне непомітно, адже ви не зможете відірватися, поки не розкриєте всі таємниці та не знайдете відповіді.

Ця гра допоможе вам розвинути навички аналізу, логічного мислення та командної роботи. Ви зможете відчути себе детективом, який знаходить найменші підказки і робить складні висновки. Хто знає, можливо, саме ваша команда стане тією, яка знайде відповідь на всі запитання і розкриє нерозкриту справу?


(Не) п?яні кохані

Якщо ви шукаєте словесні ігри для двох, то ця вас зацікавить точно. Для пар, які хочуть поглибити свої стосунки та провести вечір особливо, Memo Games створили гру "(Не) п?яні кохані". Це сексуально-алкогольна гра лише для вас двох і допоможе розкрити нові грані близькості.

У коробці на вас чекатимуть 180 запитань та завдань, розроблених для того, щоби ви могли експериментувати, досліджувати свої бажання та фантазії. Гра не лише розпалює пристрасть, але й сприяє покращенню взаєморозуміння та довіри між партнерами.

Вона допоможе вам вийти за межі рутини, відкрити нові сторони вашого партнера та отримати задоволення від взаємодії. Гра містить як легкі запитання для розмови, так і більш інтимні завдання, які допоможуть зробити ваші стосунки ще міцнішими. Ця гра підходить для тих, хто готовий експериментувати та не боїться дізнаватися нове про свого партнера. Вона дарує можливість створити особливу атмосферу романтики, весело провести час та додати у ваші стосунки нові емоції та враження.

Ці ігри від Memo Games мають усі шанси стати справжніми фаворитами вашої колекції. Вони розвивають фантазію, навички спілкування і дарують чудовий настрій усім учасникам. Незалежно від того, чи ви любите куховарити, доводити свої ідеї, чи захоплюєтеся кінематографом – ви обов`язково знайдете гру до душі.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Октябрь 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Мы в Фейсбуке

Наверх