Новости Днепра: Статьи

ТОП-5 турів до Карпат і Закарпаття

ТОП-5 турів до Карпат і Закарпаття

16 октября 2023, 13:14Туризм

Поїздка до Закарпаття – це пригода, яка переплітає в собі витончений колорит старовинної культури і природну красу Карпатських гір. Ця мальовнича область, закута в обійми гір та омита витоками бурхливих рік, кличе до себе всіх, хто мріє про пригоди.

Ми зібрали огляд з п’ятьма найпопулярнішими турами до Закарпаття від сайту atlanttour.com.ua (деталі про ці тури ви можете знайти за посиланням https://atlanttour.com.ua/tury-v-karpaty-z-ternopolia/).


Незвідане Закарпаття

Ви вирушаєте в незвідані глибини Карпатських гір, відкриваючи таємниці століть і величність природи. Подорож пройде через унікальний Скельно-печерний комплекс Бубнище, де кожен камінь приховує свою легенду, а стежка Довбуша розкаже про життя та таємниці ватажка карпатських опришків. Тут, серед лісистих схилів і великих валунів, ви знайдете неймовірні пейзажі.

Також Закарпаття розкриє перед вами свою найкрасивішу долину з природним гейзером, а потім буде зупинка у готелі в смт Пилипець. На другий день ви відвідаєте сироварню "Бараново", де виробництво сиру відбувається за найкращими закарпатськими традиціями. Але справжньою окрасою цього дня буде відвідування карстового мосту – унікальної пам`ятки природи, яка зачаровує своєю величчю.

Останній день подорожі приведе вас до термальних вод Велятино. Завершенням цього унікального туру буде відвідування ферми буйволів з дегустацією молочної та м`ясної продукції.


Гуцульська магія

В перший день шлях буде лежати до найчарівнішого водоспаду Гук у селі Шешори. Це місце, де природа розкриває перед вами свою казкову красу, даруючи можливість купатися у водоспадах та погрузитися у безмежну гуцульську атмосферу.

Після вас запрошують в колибу з національною гуцульською кухнею та настоянками. Тут справжні гуцули з радістю поділяться з вами своєю культурою і стравами. А після обіду на вас чекає майстер-клас, де ви зможете спробувати свої сили в створенні речей з овечої шерсті та зробити селфі в національних гуцульських костюмах.

Вдень група відправляється на сплав по Черемошу, який обов`язково стане однією з найяскравіших подій вашої подорожі. Рафтинг подарує незабутні емоції. Останній день розпочинається з відвідування пивоварні, де ви зможете скуштувати справжнє карпатське пиво різних сортів. Тур завершується відвідуванням вольєрного господарства, де ви зможете познайомитися з місцевими тваринами і насолодитися природніми чарами цього куточка Гуцульщини.


Яремче + Буковель

Цей тур подарує і візуальні, і гастрономічні враження. Вас будуть пригощати в колибі з національною гуцульською кухнею та настоянками. Справжня гуцульська гостинність, ароматні страви та українські напої! А візуальні враження ви отримаєте від водоспаду Пробій заввишки 8 метрів.

По завершенню екскурсії до водоспаду пропонується оглядова екскурсія на скелю Довбуша. В кінці дня ви завітаєте до пивоварні, де можна спробувати і придбати свіже карпатське пиво.

На другий день на вас чекають розваги в Буковелі. Є можливість взяти участь у оглядовій екскурсії, покупатися в озері Молодості або покататися на підйомнику. Для тих, хто шукає більш екстремальних вражень, є катання на квадроциклах і верхи на конях. Для любителів активного відпочинку в Буковелі були прокладені велосипедні доріжки та траси для катання на санчатах. Тут також найдовша зіплайн-траса в Україні.


Купальні Закарпаття

На вас чекає чарівне закарпатському місто Берегове, де є оздоровчий комплекс "Жайворонок". Термальні басейни цього комплексу вразять своєю унікальністю, оскільки вода береться зі свердловин глибиною 1200 метрів і не піддається жодній технічній або хімічній обробці. Термальна вода відома своїми цілющими властивостями: тут ви зможете насолодитися басейнами, римською банею, соляною кімнатою та еко-сауною.

Ввечері – дегустація домашніх закарпатських вин. Дегустація розкриє перед вами багатий світ місцевих вин, а сомельє розповість цікаві деталі виробництва.


Карпатські полонини з Говерлою

Спершу група відвідує Скелі Довбуша. Ця природна архітектурна фортеця виникла через століття вимивання та вивітрювання пісковика. Найбільше захоплення викликає камінь Довбуша, оповитий легендами. Але головний приголомшливий адреналіновий момент чекає на джип-турі на полонину. Джипінг по гірських хребтах та перевалах відкриє фантастичні панорами Карпат. Під час відвідування гірської полонини ви також дізнаєтеся про виробництво овечих сирів і скуштуєте смачний банош, шашлик та настоянки.

На другий день на вас чекає вершина України Говерла та водний сплав. Потім відвідування Ворохти. Тут ви зможете зробити чудові фотографії. Надалі – сувенірний ринок та огляд гірськолижних трамплінів.

Для бажаючих замість походу на Говерлу пропонується рафтинг на Чорному Черемоші. Цей рафтинг доступний навіть для початківців.

В останній день туру заплановано відправитися в село Поляниця, де можна відвідати неймовірну архітектурну споруду – Перевернутий будинок. Це справжній арт-об`єкт, який вразить вашу уяву. Буковель буде нашою наступною зупинкою Після підйому на канатній доріжці ви відвідаєте Яремче і водоспад Пробій.

Ці тури обіцяють вам незабутні враження та пригоди!

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх