Новости Днепра: Статьи

Основні причини встановлення розумного відеоспостереження

27 января 2023, 17:34Мой дом

Наразі камери відеоспостереження стали невід`ємною складовою ділового життя бізнесменів та обов`язковим елементом для забезпечення безпеки житла пересічних громадян. Широкий функціонал та доступність камер відеоспостереження, які представлені в широкому асортименті за посиланням: https://hikvision.co.ua/kamery-videonablyudeniya/ зробили їх максимально затребуваними серед приватних осіб. Але розглянемо, чому встановити розумне відеоспостереження – це не розкіш, а потреба.

63d3b2ae2c051.jpg

Що таке розумне відеоспостереження?

Функціонал класичних камер відеоспостереження обмежується виключно тим, що зніматиме зображення, передаючи їх на сервер або монітор. На цьому їхній функціонал вичерпаний. Це дасть змогу побачити відео того, що відбувається, але щоб максимально оперативно відреагувати на надзвичайну ситуацію, потрібно завжди перебувати за монітором і без зупинки стежити за тим, що відбувається.

Розумні камери відеоспостереження – це інноваційне обладнання, яке має інтелект і спеціалізоване програмне забезпечення. Має широкий спектр можливостей, датчиків і пристроїв. Обладнання функціонує як звичайна камера, але здатна автоматично реагувати, вживаючи необхідні дії, залежно від ситуації, що склалася на об`єкті спостереження.

63d3b2b8bc4fb.jpg

Чому потрібно віддати перевагу розумним камерам?

Безпека

Підвищений рівень безпеки – це основна причина, через яку розумні камери мають бути у вас вдома або на комерційному об`єкті. Разом з розумними камерами відеоспостереження буде значно безпечнішим і спокійнішим. Вони здатні розпізнавати особи, відстежувати дії людей, включати при спрацьовуванні датчиків та економити електроенергію. Якщо хтось проникне на об`єкт, то така камера миттєво повідомить про це власника.

Батьківський контроль

Важливою функцією такого устаткування є батьківського контролю. За допомогою обладнання можна контролювати дії дитини та няньки за вашої відсутності. При цьому всі повідомлення будуть надсилатися безпосередньо до вас на смартфон. Вона повідомлятиме про те, коли дитина не робить уроки, а грає у планшет.

Спостереження за тваринами

При інтеграції з системою "Розумний дім" за допомогою подібних камер ви зможете дізнатися, коли тварині потрібна вода або їжа, а також буде дано команду автоматичній годівниці. Крім цього, за допомогою камери можна буде побачити, куди загубилася річ, захована вихованцем. Та й просто за допомогою таких камер можна буде зняти цікаві кадри.

Контроль за літніми батьками

Літні та хворі люди потребують постійного контролю. Розумні системи відеоспостереження матимуть змогу відстежити обстановку, а також повідомити користувача про те, що трапилася екстрена ситуація. Особливо це актуально у поліклініках та лікарнях. Наприклад, реалізація функції телемедицини – контроль за відвідувачами та персоналом при їх взаємодії, збирання маркетингової інформації тощо.

Пошук речей

Навряд чи можна знайти людину, яка ніколи не стикалася з тим, що не може знайти вдома певну річ. Кожна людина постійно втрачає щось. Саме розумна камера допоможе швидко знайти зникнення. Це особливо актуально в тому випадку, коли в приміщенні забирається клінінгова служба.

Все це робить розумні камери відеоспостереження незамінним помічником. Важливо правильно підібрати та налаштувати обладнання, щоб досягти необхідного функціоналу.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх