Новости Днепра: Статьи

Гарячі тури – можливість відпочити та заощадити гроші

Гарячі тури – можливість відпочити та заощадити гроші

07 июня 2021, 12:23Туризм

Подорож за кордон – це завжди пригода, яку хочеться пережити, ось тільки коштують путівки, м`яко кажучи, не дуже дешево. Втім, в українських туристів, які мають у своєму розпорядженні вільний час і мають можливість зірватися в пригоду спонтанно, є чудовий вихід – гарячі путівки.

Не всі довіряють цьому виду турів, помилково вважаючи, що гарячі путівки – це дешевий, неякісний відпочинок в некомфортних умовах. Навпаки, такі варіанти можуть включати всі необхідні для незабутньої подорожі послуги.

Чому варто вибрати гарячий тур: кілька причин

Основний плюс гарячих турів – дешевизна. Людина з невеликим заробітком отримує реальну можливість побачити світ і добре відпочити. При цьому різниця між вартістю звичайної путівки і гарячого туру може бути дійсно велика. Наприклад, людина ніколи б не полетіла до Єгипту за 500 євро і раптом з`являється можливість зробити це за 250-350 євро. Тут вже можна задуматися.

Як взагалі з`являються такі тури? Туроператор зазвичай планує відправити на відпочинок обмежену кількість відпочиваючих, саме з цією метою бронюються місця в готелях і місця в літаках. Коли ж ринок переповнений пропозиціями і не набирається кількість бажаючих, він змушений знижувати ціну. За демпінговими цінами можна злітати в Грецію або в Іспанію, а іноді навіть на Кіпр, в Італію чи Домінікану.

У людини, яка купує таку путівку, є можливість відправитися на відпочинок негайно, їй не доведеться сидіти в очікуванні. Між купівлею турпакета, оформленням документів і безпосередньо самою подорожжю проходить дуже мало часу. Збиратися в поїздку по такій путівці необхідно швидко, іноді протягом декількох годин. При цьому всі витрати і заходи вже оплачені компанією, тому якість путівки абсолютно не змінюється в порівнянні зі звичайним туром.

Хто може скористатися пропозицією і де ловити тури?

Спонтанні поїздки – відмінний вибір для людей, які не прив`язані до графіка відпусток. Найчастіше гарячі тури продаються або на початку туристичного сезону, або до його кінця. Крайній термін, після якого путівка стає гарячою, коливається від 2 до 4 днів в безвізові країни до 7-10 днів в ті місця, куди потрібно відкривати візу, це також слід враховувати.

Гарячі тури припускають дійсно багато можливостей для відпочинку, тож більшість українських фрілансерів, яким для роботи достатньо ноутбука, часто поєднують приємне з корисним – вони встигають і прекрасно відпочити в новій для себе країні, і заробити грошей на наступну поїздку.

Знайти такі тури можна на сайті туркомпанії "Антонів Тур" за адресою antonivtours.com.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх