Новости Днепра: Статьи

Види помп для води: пристрій якого типу зручніший в користуванні для дитини?

23 октября 2023, 16:10Потребитель

Бутельована вода – невід’ємна частина нашого життя. А доставка води – популярна послуга, переваги якої оцінили вже мільйони людей. Для того щоб було зручно набирати воду з бутля, виробники пропонують великий вибір спеціального обладнання – кулери, помпи, диспенсери.

В My Water Shop ви можете замовити смачну питну воду з доставкою додому чи в офіс. А також тут можна придбати сучасне обладнання, яке полегшує процес набирання води. В онлайн-каталозі на сайті сервісу є електричні та механічні помпи, кулери. Завдяки зручним фільтрам можна швидко обрати варіант відповідно до вашого бюджету та потреб. Не знаєте, яка помпа для води Дніпро потрібна? Менеджери готові у будь-який час відповісти на ваші запитання та підібрати обладнання.

M7lGQZUEe1QvC93W4ZJMf4ZXdCQITT7lOn0dPASeMijjkSPuxXQb0ga8cexcESV8L32luhZwsVRwpMNhfD62FPSYvJf7hqoqMuC6NvxQdjp8tLUyJokFtZS4_EfEIWBumBRAXPOcoppTKwDGD-LMX5U

Для чого потрібна помпа

Функціональність і демократична ціна – це про помпу для бутля. Вона має просту конструкцію, але суттєво полегшує процес набирання води. За принципом роботи виділяють механічні та електричні помпи:

  1. Механічні моделі коштують недорого і мають вкрай просту конструкцію. Працюють за принципом насоса: вам потрібно натиснути кнопку, яка приводить в дію важіль. Користуватися ними зручно і дуже просто. Та й ризик поломок мінімальний завдяки простій конструкції. Таке обладнання не потребує підключення до мережі та покупки додаткових аксесуарів. За умов правильного догляду та експлуатації помпа може прослужити тривалий час. Вам потрібно тільки час від часу знімати її з бутля і ретельно мити. Але механічні помпи не дуже зручні, якщо потрібно швидко набрати воду, адже для цього потрібно докласти більше зусиль.
  2. Електричні моделі. Вони дорожчі за механічні. Але завдяки їм можна легко набрати воду – достатньо натиснути кнопку. Це дуже зручно, комфортно та швидко. У продажу є моделі, які працюють від акумулятора або від мережі. Крім того, електричні помпи мають стильний ергономічний дизайн, який підійде для різних типів інтер’єру, а також компактні розміри. 

Яку помпу обрати для сім’ї з дитиною?

Електрична помпа – комфортний і надійний варіант, якщо у вас є маленькі діти. Вона дуже зручна: малюку достатньо натиснути одну кнопку, щоб набрати склянку води.  Жодних зайвих зусиль тут не потрібно.

ViO E7 White – електрична помпа для води, купити яку можна онлайн в My Water Shop за доступною ціною. Її легко можна встановити на бутель об`ємом 13 або 18,9 л. Працює помпа від акумулятора, а повного заряду вистачає до 2 місяців. Підзарядити пристрій можна за допомогою USB-кабелю, який йде в комплекті. Помпа має індикатор заряду та підсвітку. Є гарантія виробника – 6 місяців.

Модель чудово підійде для сімей з маленькими дітьми, адже має спеціальний фіксатор. Він забезпечує надійний захист від дітей, тож маленький дослідник не зможе влаштувати потоп. Після покупки, перед використанням, варто зарядити пристрій протягом 3–4 годин, а також промити силіконову трубку. В жодному разі не варто включати помпу, якщо у бутлі немає води. Дотримання простих правил дозволить використовувати електричну помпу тривалий час.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх