Новости Днепра: Статьи

Про те, як можна допомогти мешканцям Харкова, чиє життя зруйнувала війна

Про те, як можна допомогти мешканцям Харкова, чиє життя зруйнувала війна

26 мая 2023, 19:25Общество

Як волонтер, партнер або спонсор благодійного фонду "Мирне небо Харкова" ви можете стати частиною важливої місії: підтримати фонд допомоги дітям та дорослим, проект допомоги людям без житла або тим, хто не може забезпечити себе їжею. Також ви можете долучитися до допомоги тваринам, які теж постраждали через війну.

Волонтерство

Ви можете стати частиною команди волонтерів, які надають допомогу в різних напрямках діяльності фонду. Ваші навички, енергія та час можуть бути використані для реалізації проектів допомоги дорослому населенню, дітям або тваринам.

Партнерство

Через партнерство з організацією ви можете спільно створити нові програми та ініціативи, спрямовані на поліпшення якості життя людей у вразливих групах. "Мирне небо Харкова" вітає всіх зацікавлених осіб та компанії, які бажають стати частиною цієї місії, незалежно від розміру їхньої організації або фінансових можливостей.

Спонсорство

Ви також можете перерахувати будь-яку суму заради допомоги тим чи іншим категоріям людей або тваринам. Ваша підтримка в будь-якому разі стане суттєвою допомогою в реалізації проектів.

За яким напрямом ви можете допомогти?

Благодійна організація надає допомогу широкому колу людей і тварин, що потребують підтримки. Основні напрями діяльності такі.

Допомога населенню

Фонд допомагає вразливим групам населення, таким як літні люди, інваліди та бездомні. Волонтери і спонсори забезпечують матеріальну та психологічну підтримку, медичні послуги, соціальну підтримку та інші необхідні послуги, наприклад, з евакуації.

Дитячі програми

"Мирне небо Харкова" реалізує дитячу програму з метою забезпечення якісного дозвілля, навчання та підтримки дітей із тих груп населення, що постраждали під час війни.

Соціальні кухні

Волонтери організації утримують соціальні кухні, які забезпечують безкоштовні гарячі страви тим, хто не має можливості повноцінно харчуватися. Таких людей дуже багато, бо громадяни України втрачають доступ до газу, води та світла, а дехто лишився домівки і не може самостійно готувати собі їжу. Також багато людей залишилися без грошей, а отже не можуть купувати продукти.

Допомога тваринам

Фонд дбає про бездомних тварин, надаючи їм медичну допомогу та їжу. Багато тварин на деокупованих територіях залишилися без домівок і без господарів. Зараз особливо потрібно посилити цей напрямок допомоги, тому що кинутих тварин багато, вони утворюють агресивні зграї та розносять інфекції, що вже стає небезпечним і для людей. Потрібні не тільки волонтери, а і професійні партнери в цій галузі.

Соціальне житло

"Мирне небо Харкова" сприяє створенню доступного соціального житла для людей, які втратили домівку через війну. Волонтери допомагають забезпечити достойні умови проживання для тих, хто потребує підтримки, на 3-5 років.

Якщо ви бажаєте допомогти через благодійний фонд "Мирне небо Харкова", ви можете зв`язатися з адміністрацією через офіційний веб-сайт mn.org.ua та отримати більше інформації про можливості волонтерства, партнерства або спонсорства. Приєднуйтеся сьогодні і змінюйте світ навколо себе!

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх