Новости Днепра: Статьи

Прикраси та офісний дрес-код: як додати елегантності в діловий образ?

24 января 2023, 17:32Красотка

Підкреслити вишуканий стиль ділової людини можна не тільки елегантним вбранням, але й правильно підібраними прикрасами. Для цього в арсеналі справжнього поціновувача офісного вбрання мають бути не лише витончені золоті набори каблучок, але й інші помічні ювелірні вироби. Зокрема унікальними властивостями іміджмейкерства наділені сережки, ланцюжки та брошки. Розберемо кожен різновид детальніше.

lsGqyI69Tud8xqFd6T1dtVvLY4x6N7rgHettYbLfquFN5u5Hkc90mJaBglS3xCzTFBYGefkPv_opvqip-9mjPPKVq9MdwluTa6pwQ7Iv7Xew6IQvktr_M_MGqS02ylFU8UB-RwQMVCyHTDPg9v9CdZbrJs30LTYhdrdqDjz0YON_BFzh73doiiFiMOLvwQ

Сережки – незамінна прикраса ділової жінки

Не секрет, що жіночий офісний дрес-код практично неможливо уявити без сережок. Ці універсальні вироби посідають у ювелірному світі стійку позицію безпрограшних аксесуарів. Можна без проблем купити золото у вигляді сережок і в них з’являтись на важливі роботі зустрічі. Але при цьому варто пам’ятати про деякі секрети використання прикрас в офісному житті.

  1. Оригінальність може бути цілком доцільна. Достатньо замінити звичайні хупи на пусети екстравагантної форми, щоб мати ненудний вигляд і при цьому не відійти від прийнятного дрес-коду. Також загально визнаним матеріалом для цих виробів вважається золото, купити яке можна в різній ціновій категорії. Але сьогодні в тренді також дерево, шкіра та навіть справжнє пір’я, тож і на сережки з цих матеріалів варто звернути увагу.
  2. Гармонійність стилю завжди актуальна. Звісно, інколи про це можна вщент забути, особливо коли мова йде про творчі натури. В таких випадках на озброєння йде все, що спадає на думку. Та для офісу подібні варіанти рідко підходять, тож варто пам’ятати, що сережки не слід поєднувати з брошкою або ланцюгами.

При виборі сережок для офісу варто пам’ятати, що краще менше та якісніше, ніж багато, дешево та ні про що. Часом достатньо вибрати та купити золото в мінімалістичному оздобленні, що дозволить виглядати солідно й не нудно.

Брошка як вишукане доповнення

Таку прикрасу, як брошка, періодично забувають і перестають використовувати не лише в офісних образах, але й щоденних, і тим більше під час визначних заходів. Але кожен раз брошка, як фенікс, оживає і знову всіх вражає своєю неперевершеністю. Отож, брошка чудово підходить до:

  • блуз, які мають округлий чи класичний комір;
  • сорочок з високою горловиною або невеликим декольте;
  • класичних піджаків чи кардиганів;
  • вбрання з рюшами, воланами чи оборками.

Важливо знати, що вагу брошки має вільно витримувати тканина одягу. Якщо ж прикраса звисає, це не допустимо і композицію варто переглянути. Стильно виглядає романтична брошка на класичній блузці або прикраса суворих геометричних форм на мережевому тлі.

Ланцюжки для прикраси комірця

Не всі вміють правильно підібрати ланцюжок, часом навіть не знаючи, як краще його носити – просто на шиї чи все ж на блузі? Це суперечливе питання вирішується за допомогою доцільності. Кожна прикраса безпосередньо на тілі вказує на відкритість, чутливість, романтичний настрій (це не стосується каблучок та браслетів на руках). Оскільки в роботі можуть завадити подібні моменти, прикрашати ланцюжком свій образ варто поверх одягу. Таким чином можна створити оригінальний образ з блузки з коміром-стійкою та поверх надітим коротким намистом чи кольє-невидимкою. 

Також для роботи не підійдуть масивні ланцюги, тому потрібно віддати перевагу витонченим лаконічним виробам. Така прикраса цілком підійде до блузи з V-подібним вирізом або розстібнутої на верхні ґудзики сорочки.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх