Новости Днепра: Статьи

Квіти у коробці – подарунок для коханих

20 марта 2023, 13:02Общество

Квіти в коробці з пляшкою шампанського, вина або іншим міцним напоєм, фруктами і ягодами, яскравими макарунами, кіндер-сюрпризами, коробочкою цукерок Raffaello та іншими солодощами – універсальний подарунок для представниць прекрасної статі на популярні свята. Великдень, річницю весілля, день народження, ювілей або будь-яку іншу важливу життєву подію. Його прикрашає ефектний декор, частіше атласні стрічки та декоративна зелень. Клієнтам пропонується широке розмаїття оригінальних презентів. При виборі потрібно орієнтуватися на смакові переваги одержувача.

Які бувають квіти у коробці?

Червоні троянди в коробці Хет коробка з хризантемами

У квітковому інтернет-магазині SuperFlowers https://www.superflowers.com.ua/ua/cvety-v-korobke/ завжди є найпопулярніші представники флори. Будь-який варіант здатний вразити та подарувати незабутні емоції.

Тюльпани в коробці

Ці квіти не виходять із моди. На них високий попит навесні, коли природа оживає та закохані пари починають з особливим ентузіазмом демонструвати свої сильні почуття. Шикарно виглядають композиції з однотонних тюльпанів, наприклад ніжно-рожевих, бузкових, білих. З нею можна сміливо вирушати на перше побачення з обраницею або піднести дружині під час романтичної вечері. Розкішним червоним тюльпанам у квадратній коробці з великим бантом зрадіє мама, сестра, тітка. Їх можна піднести колезі по роботі. Міксові композиції з різнокольорових тюльпанів у капелюшній коробці – чудовий подарунок дружині на річницю весілля чи день народження.

Троянди в коробці

51 троянда в коробці

Їх дарують з будь-якої нагоди. Сортів цариці квітів не перерахувати. На піку популярності піоноподібні, голландські, кущові троянди. Форма суцвіть на будь-який смак.

Популярні відтінки:

  • червоні,
  • рожеві,
  • білі.

Мікс троянд у коробці з вином та цукерками популярної торгової марки, наприклад, Ферреро Роше – вічна класика. Таким універсальним подарунком можна порадувати кохану дівчину, з якою серйозні стосунки, дружину, колегу по роботі, маму. Привід завжди знайдеться.

Хризантеми у коробці

У випадках, коли переважає бажання здивувати близьку людину, слід вибрати ведмедика, виготовленого з красивих яскраво-рожевих або жовтих і білих хризантем. Такий презент по праву можна назвати справжнім витвором мистецтва від майстерних флористів. Його прикрашає вишуканий декор та оригінальна коробка. Крихкі та ніжні хризантеми, завдяки своїм пишним бутонам з великою кількістю пелюсток, відмінно поєднуються з різними кольорами. Букети виходять чудовими та чарівними.

Букет мікс у коробці

Цей універсальний варіант здатний затьмарити будь-який подарунок. Квіти різних відтінків та видів у стильній коробці у формі серця легко здивують навіть найвибагливішу леді. Вони піднімуть настрій, подарують море радості та незабутні емоції.

Чому SuperFlowers найкращі за доставками квітів у коробці?

Компанія радує своїх клієнтів бездоганним сервісом.

  1. У каталозі інтернет-магазину є великий вибір композицій, кожен покупець знайде гідний варіант.
  2. Широкий асортимент продукції – це не єдина перевага.
  3. Покупці можуть розраховувати на доступні ціни.
  4. Є букети невисокої вартості.
  5. На сторінках SuperFlowers можуть оформлювати замовлення користувачі з різними фінансовими можливостями. Оперативна доставка Кур`єри привозять замовлення додому чи офіс без запізнень.

Якщо ви любите робити сюрпризи та дарувати радість другим половинкам, родичам, друзям, поспішайте скористатися послугами Superflowers. В інтернет-магазині https://www.superflowers.com.ua/ua/ є лише розкішні подарунки, здатні підкорити своїм креативним оформленням.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Май 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Мы в Фейсбуке

Наверх