Новости Днепра: Статьи

Компанії по автовикупу: як не помилитися з вибором і вигідно продати автомобіль?

Компанії по автовикупу: як не помилитися з вибором і вигідно продати автомобіль?

15 августа 2022, 14:35Экономика

Іноді обставини змушують власника авто попрощатися з ним. Наприклад, якщо раптово виникли фінансові труднощі і потрібно отримати кошти швидко. Оперативно вирішити цю проблему допоможе продаж транспортного засобу. Але для того, щоб укласти по-справжньому вигідну угоду, авто потрібно продати не лише швидко, а й вигідно.

 

Продаж транспортного засобу може здійснюватись декількома способами: через об’яви в газетах, на дошках оголошень або тематичних інтернет-ресурсах, через знайомих, або через спеціалізовані компанії з автовикупу. Всі способи продажу по-своєму ефективні: різниця лише у швидкості та якості укладання угоди. Так, наприклад, скориставшись послугою автовикуп Рівне, кошти за транспортний засіб можна отримати вже за пару годин. В деяких випадках власник автомобіля зможе отримати до 95% ринкової вартості транспорту. Все залежатиме від його технічного стану.

Як вибрати надійну компанію з автовикупу?

Автовикуп – це швидкий та вигідний спосіб продати власне авто. Проте далеко не кожна компанія, яка скуповує автомобілі, може запропонувати чесні умови укладання угоди. Цей момент обов’язково потрібно враховувати в момент продажу авто. Добросовісні компанії мають цілу низку відмінностей від нечесних "ділків", зокрема:

  • Прозорі умови укладання угоди. Сьогодні на автомобільному ринку працює дуже багато аферистів, які готові збагатитися на чужих проблемах. Тому не рекомендується укладати угоди із сумнівними людьми. Організації, які роками займаються автовикупом, зазвичай мають бездоганну репутацію У мережі завжди можна ознайомитися з їхньою діяльністю, відгуками та зробити вибір. 
  • Юридичний супровід угоди. Всі правові нюанси компанія, що займається автовикупом, бере на себе. Продавцю ні про що не потрібно думати. Угода укладається без черг у присутності обох сторін з повним дотриманням букви закону. 
  • Відповіді на всі запитання. Компетентні фахівці не будуть ухилятися від відповідей і "темнити". Продавець авто отримає детальну консультацію та цінні поради.
  • Швидкість укладання угоди. За відсутності непередбачуваних обставин викуп транспортного засобу займає мінімум часу. Іноді на процедуру може піти кілька днів, але у разі термінової необхідності спеціалісти можуть зробити все за пару годин. 
  • Адекватна вартість. Після огляду автомобіля співробітники компанії називають свою ціну. У більшості випадків вона не відрізняється від середньої ринкової. В той час як аферисти будуть усіма силами намагатися знизити вартість авто, акцентуючи увагу на незначних дефектах. Їхня головна задача – купити авто якнайдешевше, а продати – якнайдорожче. 

Якщо ви вирішили скористатися послугою автовикупу, ретельно підійдіть до вибору компанії. Надійні компанії, які мають бездоганну репутацію, не будуть намагатися усіма способами втертися в довіру до клієнта. Вони запропонують абсолютно прозорі умови угоди, які будуть вигідні обом сторонам. В цьому випадку можна розраховувати на: швидкий, а головне – вигідний продаж авто. Угода укладається оперативно та абсолютно законно. Розрахунок проводиться відразу ж: продавець отримує обумовлену суму, без затримок.

В яких випадках можна скористатися послугою автовикупу?

Завдяки послузі автовикуп, власник транспортного засобу у разі необхідності може швидко його продати і отримати гроші. Причому продати можна не лише новенький автомобіль, а й інші види "проблемних" транспортних засобів, зокрема: авто, пошкоджене внаслідок ДТП, кредитне авто, старе авто з великим пробігом, легковий та вантажний комерційний транспорт. Таким чином власник автомобіля зможе заощадити дорогоцінний час і продати його за максимально вигідною для себе ціною.

 

 

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх