Новости Днепра: Статьи

Для чого потрібен зволожуючий крем для обличчя?

25 апреля 2020, 09:00Красотка

Будь-яка шкіра потребує особливого догляду: жирна, суха, вікова, чутлива. Якщо її не забезпечувати тим, чого вона потребує, проблема буде тільки посилюватися, і з часом можна зіткнутися з ситуацією, коли її не вирішити одним лише кремом.

Зволожуючий крем для обличчя від Vichy – це максимально якісний і професійний засіб, який допоможе надовго зберегти вологу в дермі, захистити її від негативного впливу зовнішнього середовища. Ви можете вибрати нічний, денний крем, бальзам або відомий гель-бустер.

Про бренд Vichy

Для будь-якої жінки її зовнішній вигляд відіграє величезну роль. Кожна представниця прекрасної статі хоче виглядати свіжо, молодо і красиво, а тому необхідно підбирати тільки якісну продукцію для догляду. І тоді хороший результат не змусить себе довго чекати.

Виробник Vichy був створений досить давно. Саме тоді косметика Vichy була розділена за типами шкіри, для яких і призначалася. Жінки були в захваті – проблеми, пов`язані з шкірним покривом, вирішувалися дуже швидко і ефективно.

Сьогодні у Вас є можливість придбати популярну французьку косметику за доступною ціною. Досить відвідати офіційний сайт косметики Vichy в Україні, де багато корисної інформації і рекомендації компанії по застосуванню того чи іншого продукту. У продажу широкий вибір засобів.

Зволожуючі креми від Vichy

Вся косметика тестується у власних лабораторіях фірми Vichy, а тому Ви можете бути впевнені в її якості і в хорошому результаті. Є великий вибір зволожуючих кремів цієї марки:

  • гель-бустер Mineral 89 – сьогодні це вже легендарний засіб, який діє миттєво, як і сироватки для обличчя. У складі є 89% термальної води високої мінералізації, а також гіалуронова кислота, яка і необхідна для активного зволоження;
  • Aqualia Thermal Rich Rehydrating Cream для сухої і дуже сухої шкіри. Саме цей тип дерми потребує максимального зволоження практично цілий рік. У складі також є гіалуронова кислота і термальна вода. А ще Aquabioryl TM – унікальний компонент, який і покращує захисний бар`єр, і має косметичну дію. Крем володіє текстурою, що буквально тане і поглинається шкірою;
  • Aqualia Thermal Rehydrating Water Gel – підходить для нормальної та комбінованої шкіри. Засіб являє собою гельову структуру, що дуже важливо для шкіри, схильної до жирності. Крем швидко вбирається, не залишає жирної плівки;
  • Aqualia Thermal Night SPA – нічний крем, який живить дерму, повертає їй пружність і еластичність. Підходить для чутливого шкірного покриву, схильного до алергічних реакцій;
  • Aqualia Thermal Awakening Eye Balm – засіб для шкіри навколо очей, який усуває сліди втоми, набряки, темні кола від постійного недосипу.

Всі ці засоби мають величезний попит у жінок в різних куточках світу. Ви теж можете переконатися в їх ефективності.

Косметика Vichy продається тільки в аптеках, куди завозиться офіційними постачальниками. На сайті Ви легко зможете визначитися з тим, які саме засоби Вам підійдуть під Ваш вік і потреби шкірного покриву обличчя.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх