Новости Днепра

Квитки з Дніпра зі знижкою до 40% пропонує сервіс BlaBlaCar

Квитки з Дніпра зі знижкою до 40% пропонує сервіс BlaBlaCar

04 августа 2023, 18:28Туризм

Сервіс BlaBlaCar проводить акцію, в рамках якої пропонує знижки до -40% на 27 маршрутів по Україні та за кордон. В тому числі, мова йде про автобусні рейси з Дніпра.

Як повідомили порталу dnepr.news в адміністрації BlaBlaCar, наприклад, квитки з Дніпра до Одеси можна придбати за 600 грн (звичайна ціна 996 грн). Квитки на автобус Дніпро – Київ пропонуються за 455 грн (замість старої ціни 650 грн). Також великі знижки на квитки на автобус Дніпро – Харків – 243 грн замість 348 грн. І це тільки невелика частина прикладів.

Але є два нюанси. По-перше, знижки діють до 07.08.2023 року включно. По-друге, варто відзначити, що кількість пропозицій обмежена, тому для того, щоби скористатися цими вигідними умовами, необхідно діяти оперативно. Деталі акції та більше інформації можна знайти на офіційному сайті BlaBlaCar. Але треба якомога швидше намагатися придбати квиток, якщо вам він дійсно потрібен.

Нагадаємо, що початково фокус BlaBlaCar був спрямований на знаходження попутників для спільних подорожей на автомобілях. Однак компанія активно розширює свої горизонти. У 2018 році BlaBlaCar придбав Ouibus – одного з найбільших автобусних операторів у Франції – що дозволило платформі вийти на ринок автобусних поїздок. У 2019 році з придбанням Busfor – найпопулярнішого онлайн-маркетплейсу автобусних поїздок в Україні – BlaBlaCar впевнено вийшов на український ринок і автобусних перевезень.

Зараз на BlaBlaCar можна придбати квитки на автобусні поїздки, які доповнюють автомобільний асортимент на платформі, що робить її ще більш привабливою для подорожуючих. Переваги включають можливість порівняння автобусних та карпулінгових поїздок, а також акції та знижки на автобусні квитки.

BlaBlaCar продовжує привертати увагу українців до нових можливостей для комфортних та вигідних подорожей. Протягом минулого року кількість міжнародних автобусних поїздок втричі збільшилася, що свідчить про зростаючий інтерес громадян до цього виду транспорту, зокрема під час війни. І не випадково, адже автобусні перевезення пропонують широкий вибір маршрутів для коротких та довгих відстаней, що комфортно та вигідно.

Історія BlaBlaCar, нагадаємо, почалася у Франції у 2006 році як сервісу для пошуку попутників на автомобілях. BlaBlaCar швидко став одним з найпопулярніших і затребуваних сервісів в світі. На сьогоднішній день платформа налічує понад 100 мільйонів користувачів по всьому світу, а в Україні понад 1 мільйон людей щомісячно використовують її послуги. Завдяки платформі BlaBlaCar українці мають можливість не тільки ефективно організовувати свої поїздки, а й значно заощаджувати.

Все по теме: авто днепр

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх