Новости Днепра: Статьи

ТОП событий культурной жизни в Днепре на ближайшие месяцы

ТОП событий культурной жизни в Днепре на ближайшие месяцы

Сайт kontramarka.ua запрошує жителів міста Дніпра в захоплюючу подорож світом мистецтва та розваг. Від вистав до музичних концертів, від комедійних вечорів до балетних шедеврів. До вашої уваги обрані події, які очікують на вас в найближчому майбутньому.

WellBoy у Дніпрі: вечір захоплюючої музики

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр імені Шевченка готується до надзвичайної події – виступу артиста, який передає гарний настрій слухачам. Так, скоро WellBoy у Дніпрі! З його простими текстами та чарівними мелодіями він завойовує серця тисяч українців. WellBoy – яскравий приклад артиста, який не зупинився перед труднощами на шляху до великої сцени. Він не лише взяв участь у шоу "Х-Фактор", але й присвятив наступний рік написанню нових пісень, не здобувши перемоги на шоу. Сьогодні настав час, коли круті композиції WellBoy лунають звідусіль. І ви можете бути частиною цього захоплюючого вечора всього за 390-1590 грн.

Симфонія Гаррі Поттера: магія та музика

Культурно-спортивний центр "Шинник" запрошує вас на The Harry Potter magic and symphony show – унікальне шоу, що об`єднує магію та музику. Вас чекає цілісна історія, супроводжувана спеціально розробленим відеорядом, музичним та візуальним шоу, читанням уривків з книги Джоан Роулінг і навіть інтерактивним театральним дійством. Переплетення сюжету та безліч сюрпризів та подарунків допоможуть вам погрузитися у магічний світ маленького хлопчика, який здолав зло. Ціна входу варіюється від 340 до 1190 грн.

Dorofeeva: музична майстерність

Дніпровський театр опери та балету вітає вас на концерті Наді Дорофєєвої – найпопулярнішої артистки сучасної української сцени. 7 березня вона презентує нову концертну програму прямо у вашому місті. Готуйтеся почути нові пісні та улюблені хіти, які лідирують у музичних чартах. Ціна на квитки варіюється від 690 до 5000 грн.

Святослав Вакарчук: благодійний вечір

Співак Святослав Вакарчук готується до благодійного концерту у Дніпровському театрі опери та балету, запланованому на 16 березня. Ця подія об`єднає шанувальників музики. Вартість квитків розпочинається від 950 грн і досягає 4200 грн.

SKAI: весняна симфонія

18 березня в Дніпровському театрі опери та балету відбудеться весняний тур SKAI. Вас очікує неймовірна музична подорож, де звучатимуть як улюблені хіти, так і нові пісні. Квитки доступні за цінами від 430 до 1980 грн.

Стендап та коктейлі: вечір сміху для дорослих

Творчий простір "Десь тут" запрошує тільки дорослих на вечір "Стендап та коктейлі". Ця подія дарує можливість насолодитися найкращими жартами і гумором. Для військовослужбовців вхід вільний, а для решти гостей ціна квитків становить 300 грн.

Лісова пісня: балет-феєрія

9 лютого в Дніпровському театрі опери та балету відбудеться балет-феєрія "Лісова пісня", яка створена композитором Скорульським і є візитною карткою українського хореографічного мистецтва. Цей балет пропонує усе: романтичний сюжет, фантастичну основу, поєднану з фольклорним колоритом, мотиви та інтонації народних пісень і танців. Придбати квитки можна за цінами від 100 до 450 грн.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх