Новости Днепра: Статьи

Чому Asics улюблений бренд професійних спортсменів і поціновувачів здорового способу життя

Чому Asics улюблений бренд професійних спортсменів і поціновувачів здорового способу життя

26 февраля 2024, 14:11Спорт

Asics – всесвітньо відомий бренд-виробник спортивного взуття, яке славиться неймовірною зручністю, практичністю та здатністю до захисту суглобів. Оскільки компанія працює на ринку майже 70 років, то серед іншого привертає увагу неймовірно широким асортиментом. Кросівки Asics легко підібрати як за професійним спрямуванням, так і для активного відпочинку. В такому взутті можна впевнено долати різні перешкоди, не боячись високих навантажень: чи то пробіжка 100 метрів за тролейбусом, чи то марафонський забіг, чи похід в гори. 

 

Чим відрізняється взуття Asics

Першими спортивні кросівки Asics вподобали баскетболісти, через неймовірну властивість взуття до поглинання ударного навантаження. Це важливо для збільшення витривалості під час тренувань, бігу та стрибків. Пізніше виробник став отримувати все більше замовлень від відомих спортсменів, спортивних команд, організаторів марафонів.

Все тому, що взуття Asics розробляється з урахуванням запитів фахівців професійного спорту в Науковому дослідницькому інституті, розташованому в Японії в місті Кобе. Результатами впровадження новітніх технологій стали:

  • використання високоякісних штучних матеріалів, які безпечні для людини, витримують підвищені навантаження та при цьому забезпечують необхідну вентиляцію стопи;
  • впровадження у виробництво технології GEL – еластичної капсули, що розміщена в місцях найбільших ударних навантажень (це носок та п’ятка); 
  • використання в підошві технологій FlyteFoam та EVA, які відрізняються надійністю та еластичністю, підвищеною амортизацією та підтримкою стопи;
  • оснащення асиметричним шнуруванням, щоб кросівки краще трималися на нозі, запобігаючи натиранню;
  • неймовірна зносостійкість кросівок Asics, які витримують перепади температури, підвищену вологість та механічні навантаження без втрати властивостей. 

Історія Asics

А почалося все з того, що Кіхачіро Оніцука вирішив створити ідеальне взуття, щоб надихнути громадян, які пережили війну, більше займатися спортом. Так у 1949 році з’явилася компанія, що тоді мала назву Onitsuka Tiger. Довгий час продукція виробника продавалася тільки в Японії та Китаї. 

Тільки після 1977 року компанія змогла вийти на ринок США під новою назвою ASICS. Це абревіатура, складена с перших літер відомого латинського прислів’я, яке перекладається як “В здоровому тілі й здорова душа”. 

З того часу Asics стрімко розвивається на зовнішньому ринку, постійно пропонуючи все цікавіші серії взуття, охоплюючи саму різноманітну аудиторію. Так, наприклад, з 2021 року виробник вже більше уваги приділяє моделям для жінок. А якщо звернути увагу на спортивні напрямки, то важко знайти дисципліну, для якої Asics не мала б пропозиції. 

Вибір моделі залежно від вашої активності

Виробник пропонує різні моделі кросівок Asics для бігу, тренувань, тенісу, волейболу тощо. Але при виборі ще варто звертати увагу на технології. Так, наприклад, кросівки Asics, підсилені технологією Duomax, забезпечують більшу підтримку стопи. Це важливо для тих, хто займається бігом. Професіонали часто шукають моделі із SpevaFoam – ця технологія зберігає амортизацію і на 20 % поліпшує відскок. А технологія Guidance Trusstic забезпечує найбільшу м’якість і комфорт. 

Окрім цього при виборі кросівок варто звертати увагу на сезон. Виробник має багато пропозицій для зими, весни-осені чи літа. На сайті https://proextreem.com.ua/ ви знайдете популярні моделі, приємно здивуєтеся знижкам і отримаєте задоволення від спілкування із професійними консультантами.

События по теме

Комментарии читателей
Имя:

Город:

Текст комментария:

Осталось символов
Введите код,указанный на картинке

Показать другие

Все поля обязательны для заполнения
Текст комментария не должен содержать html-теги

В комментариях на нашем сайте запрещены:

  • оскорбления, непристойные отзывы, использование ненормативной лексики;
  • сообщения, затрагивающие честь и достоинство, права и охраняемые законом интересы третьих лиц;
  • пропаганда насилия, жестокости, разжигание национальной, религиозной и прочей розни;
  • антигосударственные высказывания, призывы к нарушению территориальной целостности Украины;
  • сообщения рекламного характера и внешние ссылки;
  • троллинг, нарушение этики сетевого общения;
  • неуважительные высказывания в адрес редакции;
  • множественные публикации с одного и того же ай-пи адреса под разными именами.

Нарушители правил будут лишены возможности комментирования.

Опрос

Когда, по вашему, закончится война?

Через 2-3 недели
Через месяц
К концу года
Через год
Через несколько лет
Не знаю
Архив опросов

Календарь событий

« Апрель 2024
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Мы в Фейсбуке

Наверх